Botos bábok

Botos bábok

Titanilla, a jó tündér

jó tündér botos bábMiniatűr asztali botos báb, mellyel könnyű játszani. Egy ember akár egyszerre többel is tud bábozni. Ki lehet venni a talpból, és ugyanúgy lehet használni, mint az igazi, nagy, bábszínházi botos bábokat. A kezük végén bot található, melynek segítségével könnyen tud gesztikulálni.

Zsűrizett termék.

Ára: 3.500 Ft.

Izabella, a királynő

Izabella királynőMiniatűr asztali botos báb, mellyel könnyű játszani. Egy ember akár egyszerre többel is tud bábozni. Ki lehet venni a talpból, és ugyanúgy lehet használni, mint az igazi, nagy, bábszínházi botos bábokat. A kezük végén bot található, melynek segítségével könnyen tud gesztikulálni.

Zsűrizett termék.

Ára: 3.500 Ft.

Mágika, a boszorkány

boszorkány botos bábMiniatűr asztali botos báb, mellyel könnyű játszani. Egy ember akár egyszerre többel is tud bábozni. Ki lehet venni a talpból, és ugyanúgy lehet használni, mint az igazi, nagy, bábszínházi botos bábokat. A kezük végén bot található, melynek segítségével könnyen tud gesztikulálni.

Zsűrizett termék.

Ára: 3.500 Ft.

Amália, a várúrnő

várúrnő botos bábMiniatűr asztali botos báb, mellyel könnyű játszani. Egy ember akár egyszerre többel is tud bábozni. Ki lehet venni a talpból, és ugyanúgy lehet használni, mint az igazi, nagy, bábszínházi botos bábokat. A kezük végén bot található, melynek segítségével könnyen tud gesztikulálni.

Zsűrizett termék.

Ára: 3.500 Ft.

Klau, a gonosz tündér

gonosz tündér botos bábMiniatűr asztali botos báb, mellyel könnyű játszani. Egy ember akár egyszerre többel is tud bábozni. Ki lehet venni a talpból, és ugyanúgy lehet használni, mint az igazi, nagy, bábszínházi botos bábokat. A kezük végén bot található, melynek segítségével könnyen tud gesztikulálni.

Zsűrizett termék.

Ára: 3.500 Ft.

Auguszt, a bohóc

bohóc botos bábMiniatűr asztali botos báb, mellyel könnyű játszani. Egy ember akár egyszerre többel is tud bábozni. Ki lehet venni a talpból, és ugyanúgy lehet használni, mint az igazi, nagy, bábszínházi botos bábokat. A kezük végén bot található, melynek segítségével könnyen tud gesztikulálni.

Zsűrizett termék.

Ára: 3.500 Ft.

Filkó, az udvari bolond

udvari bolond botos bábMiniatűr asztali botos báb, mellyel könnyű játszani. Egy ember akár egyszerre többel is tud bábozni. Ki lehet venni a talpból, és ugyanúgy lehet használni, mint az igazi, nagy, bábszínházi botos bábokat. A kezük végén bot található, melynek segítségével könnyen tud gesztikulálni.

Zsűrizett termék.

Ára: 3.500 Ft.

Piroska

Piroska botos bábMiniatűr asztali botos báb, mellyel könnyű játszani. Egy ember akár egyszerre többel is tud bábozni. Ki lehet venni a talpból, és ugyanúgy lehet használni, mint az igazi, nagy, bábszínházi botos bábokat. A kezük végén bot található, melynek segítségével könnyen tud gesztikulálni.

Zsűrizett termék.

Ára: 3.500 Ft.

Tartalom átvétel