Csodálatos lények

Csodálatok lények

Főnix, tűzmadár

FőnixA főnixet általában nagy tűzmadárként ábrázolják, amely az ősi mitológiából származik. Azt mondják, hogy miután egy főnix meghal, meggyullad, és a hamuból új madár születik. A ciklikus újjászületés révén a halhatatlanságot szimbolizálja.

Mérete: 32 cm                  Ára: 4.500 Ft

Télapó, Mikulás

Télapó, MikulásA Karácsony örök darabja ez a Mikulás báb. Zsákjában szaloncukor lapul, és ajándékokat osztogat a jó gyerekeknek.

Mérete: 40 cm                      Ára: 4.000 Ft

Tűzmanó 2.

Tűzmanó 2.Kétféle Tűzmanót készítünk. Ez a gonoszabbik fajta. Kidolgozása nagyon igényes, részletgazdag.

Mérete: 50 cm          Ára: 4500 Ft

Tűzmanó

 

Tűzmanó

Tűzmanó egy Grimm mese főszereplője. Eredeti neve: Rumpelstiltskin.

Egy szegény molnárlány csodával határos története azt mutatja be, miképp lett egy dicsekvő molnár lányából egy manócska segítségével királynő, s miként vág vissza az emberke. A történet sok csodás elemet tartalmaz, például szalmából arany szövése.

Több magyar megfelelője is van: Pancimanci, Koppciherci, Frincifranci vagy Riki-roki-rokka Pál.

A báb mérete: 46 cm              Ára: 4.500 Ft

 

Camael, az angyal

AngyalokCamael, az angyal segít jóra tanítani a gyerekeket. Párjával, az ördöggel a jó és a gonosz harcát mutathatjuk be. A báb keze összepatentozható. Kétféle szárnnyal készül, az egyik csipkeszárnyas, a másik ezüstszárnyas.

A báb mérete: 40 cm          Ára: 4.000 Ft

Vámpír Ármin

Vámpír ÁrminVámpír Ármin a inkább a fiúk kedvence. Elegáns ruhája, és baljós tekintete olyan kombináció, aminek nehéz ellenállni.

Mérete: 33 cm                                        Ára: 4.000 Ft

Odor, az egyfejű sárkány

Odor, az egyfejű sárkányOdor, a leggonoszabb sárkányok egyike. Tekintete félelmet kelt mindenkiben, aki szembeszáll vele. Szárnyai segítségével könnyedén tovaröpül, ha veszélyesre fordulna a helyzet.

Mérete: 30 cm                                Ára: 3.800 Ft

Tiri-Tara-Tori, a háromfejű sárkány

Tiri-Tara-Tori, a háromfejű sárkányTiri-Tara-Tori, a háromfejű sárkány, a sárkányok sárkánya. Kedvenc hobbija a királylányrablás. Ősi ellensége a királyfi, aki a királylány kiszabadítása érdekében az életére tör.

A báb mérete: 30 cm                            A báb ára: 4.000 Ft

Paramin, az unikornis

Paramin, az unikornisMinden gyerek életében van egy időszak, amikor nagyon szeretne egy unikornist. De mivel ez nem lehetséges, a második legjobb dolog egy kesztyűbáb unikornis. Azon kívül, hogy ez egy csodálatos lény, még nagyon aranyos is. Csillogó ezüst patája, orra és szarva még vonzóbbá teszi. Szivárványos színben is készítjük.

A báb anyaga plüss, és női kézre készült, amit azonban gyerekek is tudnak használni.

Mérete a farka és szarva nélkül: 24 cm                   Ára: 3.600 Ft

Prospero, a varázsló

Prospero, a varázslóProspero, a varázsló nagy mágus, sok mesében szerepel. A legújabbakban is, mint például Harry Potter, Gyűrűk ura. Ennek a varázslónak varázsbotja is van, amely segít a varázslatok végrehajtásában.

Mérete: 45 cm                                       Ára: 4.000 Ft

Malak, a troll


Malak, a trollMalak, a troll egy igazi vadember. Az erdőben él magányosan. Külseje kissé elhanyagolt, a hajában, szakállában virágok, faágak vannak. (Az ágak is textilből készültek!) Nagy, dülledt szemével bárgyún néz a világba. Fogazata is kissé hiányos. A báb anyaga textilbőr, és fonal. Nagyobb gyerekeknek ajánljuk, talán a fiúknak jobban tetszik.

Mérete: 35 cm           Ára: 5.000Ft

Lucifer, az ördög


Lucifer, az ördögLucifer, az ördög igazi gonosztevő. Bár a ruhája elegáns, a farka, szarva  és a patája elárulja, hogy nem emberi lénnyel van dolgunk. Sok mesében szerepel, ő a gonosz megtestesítője. Párjával, az angyallal a jó és a gonosz harcát mutathatjuk be.

Ára: 4.000 Ft

Niki, a Tavasztündér

Niki, a TavasztündérA tavasztündér varázspálcájával eltűnteti a telet, és elhozza nekünk a tavaszt. A kislányok kedvence lehet ez a szőke tündérlány. Érdekessége, hogy a szoknyája levelekből áll.

Ára: 3.800 Ft

Manók


ManókBemutatjuk Filiella-t, a manólányt, és Filielt a manófiút. A manók tudnak állni, menni, simogatni, sőt nagyon szeretik csiklandozni a sapkájuk hegyével a kis gyerekek hasát. Filiella kedveli a táncot, és az érdekes történeteket.

Ők nem csak manók, hanem álommanók, akik esténként az álomba ringató mesét mondják el.

Több színben készítjük.

A piros és sötétzöld manók anyaga plüss, a világoszöld színűké jersey.

Mérete 40 cm.  

Ára: 3.600 Ft

.

Flóra, a virágtündér

Flóra, a virágtündérMegérkezett Flóra, a virágtündér, a tavasz hírnöke, aki segít a hideg tél után virágba borítani a fákat, és újjáéleszteni a természetet. Elsősorban lányoknak ajánljuk őt, a tündérmesék elengedhetetlen szereplőjét, aki mindig segít a jónak győzedelmeskedni. A tündér ruhája élénk színű, virágot mintáz, pink és narancs színben kapható, de kívánságra bármilyen színben elkészítjük.

A báb anyaga yersey, a mérete 38 cm. Felnőtt és gyermek kezére is jó. Kézzel mosható.

Ára: 4.000 Ft

Bill, a hóember

HóemberBill igazi egyéniség, aki nem csak a téli hónapokban hoz kellemes hangulatot. Húzza csak a kezére, és már kezdetét is veszi a nevetés. Külseje ellenére Bill melegszívű jóbarát, aki rendszeres szereplője lehet a mindennapi játéknak és mesélésnek. Vigyázat, hajlamos hógolyóval dobálni!

Anyaga puha szőrme. Felnőtt és gyermek kézre is jó. Kisgyerekek is tudnak vele játszani, mert nem kell az ujjaikat használni hozzá. A faág textilből készült, így a kicsik sem tudják megszúrni magukat. . Kézzel mosható. A szeme, szája, és gombjai ragasztva vannak. Mérete: 20 cm.

Ára: 3.600 Ft

Klotild, a boszorkány

Klotild, a boszorkányŐ itt Klotild, a boszorkány. Klotild szándékosan csúf, sőt még az orra is bibircsókos, így a mesék ijesztő gonosz szereplője lehet, aki mindig pórul jár. Boszorkány szinte minden mesében szerepel, így akár mindennap tudja használni az esti meséléshez. Húzza a kezére Klotild-ot és már kezdődhet is az ijesztő esti mese, melynek a végén természetesen csak a jó győzhet.

Óvodás gyerekeknek ajánljuk, akik már nem ijednek meg tőle, hanem viccesnek tartják.

A kesztyűbáb magassága kb. 30 cm. Varrott gomb szeme van. Gyermek és felnőtt kézre is jó. 

Ára: 4.000 Ft

Tartalom átvétel