Háziállatok

Háziállat bábok

Kotty, a tyúk

Kotty, a tyúk

Kotty, a gazdasszony kedvenc tyúkocskája. Mindennap tojik egy tojást, és kiscsirkéket is nevel. Hű párja a kakasnak, a baromfiudvar kedvence.

Mérete: 26 cm                                                Ára: 3.300 Ft

Teofil, a szamár

Teofil, a szamárTeofil a szamár, nem buta, ahogy a neve mutatja, hanem nagyon is okos. Vidám iázással köszönti kisgazdáját, és mindenre tud válaszolni, amit csak kérdeznek tőle.

Mérete: 22 cm (a füle és a farka nélkül)                  Ára: 3000 Ft

A három kiskutya

A három kiskutya3 aranyos kiskutyát készítettünk. Pötyi, a világhírű 101 kiskutya család távoli, magyar leszármazottja. Korminak, a fekete bundás kutyának csak a szeme és a lógó nyelve látszik. Hópehely pedig igazi szobakutya. Nagyon szeretnek játszani a kisgyerekekkel, ugatásukkal mosolyt csalnak az arcokra.

Méretük: 23 cm                             Ára: 3000 Ft

Lali, a liba

Lali, a libaA baromfiudvar elengedhetetlen figurája Lali, a liba. Bár gágogása néha fülsértő, szépséges hófehér tollazata mindenért kárpótol.

Anyaga: plüss, kézzel mosható.

 

A báb mérete: 25 cm                                 Ára: 3000 Ft

Arnold, a malac

Arnold, a malacArnold, egy kövérkés malac. Sok mesében szerepel, pl. A három kismalac, A kismalac és a farkas, stb. Szólnak róla dalok, versek, mondókák, nagyon népszerű a kisgyerekek körében. Férfiak kezében kifejezetten vicces tud lenni, mert jól tudják a hangját utánozni.

Mérete: 26 cm                                        Ára: 3.300 Ft

Ráró, a ló

Ráró, a lóRáró, a ló, ugyan még gyermek-kategóriába tartozik, vagyis csikó, mégis csodájára járnak. Nem csak a kinézete miatt, (ezüstös sörénye és farka csillog a napsütésben), hanem mert mindig a gazdája kedvét keresi. Kópés mosolya miatt is könnyű a szívünkbe zárni. Három színben készül, barna, szürke és fekete színben. Anyaga plüss.

Mérete farka nélkül:   25 cm                        Ára: 3.500 Ft

Rupert, a pulyka

Rupert, a pulykaRupert, a pulyka, igen mérges személyiség. Finoman kell vele bánni, mert könnyen megsértődik, felfújja magát, és nagyon haragos tud lenni. Jó bánásmód esetén pedig ugyanolyan kedves, szeretetreméltó baromfi, mint a többi.

       Mérete: 30 cm                  Ára: 3.500 Ft

Jeremos, a kos


Jeromos, a kosJeromos a kos, nagyon domináns személyiség. Hatalmas csavart szarva, fekete gyapja, komoly tekintélyt kölcsönönöz neki. Persze csak a bábok között, mert a legkisebb gyerekhez is szeretettel bújik.

A mindent szájba vevős gyerekek még várjanak egy kicsit Jeromos érkezésére!

Mérete: 30 cm      Ára: 3.500 FT

Kelemen, a kecske


Kelemen, a kecskeKelemen, e kecses kecske kedves, de nem eszes. Gyerekekhez menne mekegve. Szeretne.

Mérete: 30 cm         Értéke: 3.500 Ft

Bari, a bárány


Bari, a bárányElkészült Bari, a bárány. Bari kedves, szereti a játékot, és a gyerekeket. Az állatos mesék új érdekes szereplővel bővülhetnek. De akár a farmon (ranch) játszódó mesékben is fontos szerep juthat neki.

Bari anyaga műszőrme, mérete 21 cm. Kézzel mosható.

Ára: 3000 Ft

Joey, a kacsa


Joey, a kacsaBemutatjuk Joey-t, aki egy aranyos, vicces plüsskacsa, a kisebb gyerekek nagy kedvence. Joey kedves, szeretetre méltó barát, aki nagyon szeret táncolni és együtt nevetni a gyerekekkel.

Mérete 22 cm. Anyaga wellsoft (egy puha, kellemes tapintású, műszálas műszőrme). Kézzel mosható. „Haja” fonal, szeme gomb.

Ára: 3000 Ft

Rozi a nyuszi

Rozi, a nyusziRozi egy aranyos kajla fülű nyuszi, aki puha szőre miatt hamar a gyerekek kedvence lesz. Rozi az erdei mesék nagy sztárja, a kicsi, de agyafúrt nyuszi mindig túljár a nagy, buta medve eszén. Rozival sok tanulságos mese adható elő, így az esti mesékben mindig hasznát veheti.

Rozi anyaga plüss, a szeme gomb, a mérete 30 cm. Kézzel mosható. Több színben kapható, hosszú bajusszal, vagy anélkül.

Ára: 3.500 Ft

Béla, a kakas


Béla, a kakasA legkisebbeknek készült Béla, a kakas. Ez a báb tudja mozgatni a farkát, és nagyon színes, így könnyen fel lehet vele hívni a kis gyerekek figyelmét is. Nagyon aranyos, a gyerekek barátja, a baromfiudvar dísze, aki már korán reggel kukorékol. Egyik legnépszerűbb mese A kiskakas gyémánt félkrajcárja, amihez a török basát is megtalálod bábjaink között.

A kakas párja a tyúk, nézd meg azt is!

Béla 30 cm magas, anyaga plüss, a taraj és a szakáll filcből készült, a szeme gomb. Kézzel mosható.

Ára: 3.300 Ft

Cirmi, Mirci, Frici és Cifri cicák

Cirmi, Mirci, Frici és Cifri cicák

Szia! Cirmi vagyok, a legédesebb cica a világon, mindegyik korosztály nagy kedvence. Az egészen kicsi gyerekek is nagyon szeretnek, mert aranyos és puha vagyok. A képeken én vagyok a fehér színű cica. Bemutatom a testvéremet is, Mircit. Ő a fekete cica. A tigrises testvérem Frici, vele is sokat szoktunk játszani. Cifrinek hívják a szürke testvéremet. Sok érdekes és tanulságos mesét lehet velünk játszani.

Plüssből készítettek minket. Te választhatod ki, melyikünket kéred. Mind a négyen 30 cm magasak vagyunk. Kézzel moshatsz minket (a vizet nem szeretjük, de a tisztaság akkor is fontos).

Ára: 3.500 Ft

Tartalom átvétel