Királyi család

Királyi család tagjait megformáló bábok

Napkeleti bölcsek

Napkeleti BölcsekGáspár, Menyhért, Boldizsár - a bibliai napkeleti bölcsek a csillag vezetésével keletről Betlehembe érkeztek, hogy hódoljanak Jézusnak, a zsidók új királyának. Ajándékot is vittek neki, aranyat, tömjént és mirhát. A karácsonyi játékok nélkülözhetetlen elemei.

A bábokat külön-külön is meg lehet vásárolni, más szerepet is lehet adni nekik.

Méretük: 40 cm                          Áruk egyenként 4.000 Ft

Kázmér, az öreg király

Kázmér, az öreg királyKázmér, egy bölcs öreg király. A párja Izabella királynő, és ő a királyfik és királylányok apja.

Mérete: 40 cm (a koronával együtt)             Ára: 4.000 Ft

Izabella királynő

Öreg királynőIzabella királynő a párja az öreg királynak, anyja a királyfinak vagy a királylánynak. Öltözéke királynői.

Mérete: 40 cm (a koronával együtt)          Ára: 4.200 Ft

Priscilla hercegkisasszony


Priscilla hercegkisasszonyPriscilla hercegkisasszony olyan különleges, mint a neve.  Fejdísze egyedi, 3D tollal készült. De a legkülönlegesebb a szoknyája, amely kézzel varrott, gyöngyökkel díszített habos-babos szoknya, minden kislány álma. A technikát, amivel készült, kanadai szmokkolásnak hívják. Egy ilyen báb elkészítése igen sok munkát igényel, de a látvány mindenért kárpótol. Bármilyen színben elkészítjük.

Mérete: 40 cm                                           Ára: 4800 Ft

Sakk-király


Sakk-királySakk-király bábunk nem csak sakkozó gyerekeknek lehet kedvence. Szépsége, karakteres ruhája bárkinek meghódítja a szívét. Ajánlatos bábtartóra tenni, és úgy tárolni, mert akkor még szobadísznek is megfelel. A párját is elkészítettük, a Sakk-királynőt.

Magassága: 40 cm         Ára: 3.800 Ft

Mátyás király

Mátyás királyIgazságos Mátyás királyról nagyon sok mese született. Igaz, sokszor álruhában járta az országot, mégis a királyi palotában felvette pompázatos ruháját, palástját, hermelin gallérját, és ebben szolgáltatott igazságot.

Koronával és babérkoszorúval is készül.

Mérete: 35 cm                 Ára: 4.200 Ft

Sakk-királynő


Sakk-királynőSakk-királynő bábunk nem csak sakkozó gyerekeknek lehet kedvence. Szépsége, karakteres ruhája bárkinek meghódítja a szívét. Ajánlatos bábtartóra tenni, és úgy tárolni, mert akkor még szobadísznek is megfelel. A párját is elkészítettük, a Sakk-királyt.

Magassága: 40 cm         Ára: 3.800 Ft

Ahmed, a török basa

Török basa Ahmed, a török basa jól használható a népmesék mellett tanulásra is a történelmi mesékben. Erős, de igazságos uralkodó, aki döntéseivel a népét segíti. De természetesen negatív szereplőként is megállja a helyét.

A szeme gomb, a szemöldöke, bajusza, szakálla szőrme. A turbánján toll van. A kaftánja oda van erősítve a ruhájához, hogy bábozás közben ne essen le, de könnyen levehető. Kézzel mosható. 40 cm magas.

Ára 4.200 Ft

Otto, a királyfi


Ottó, a királyfiBemutatjuk Ottót, a királyfit. Szinte mindegyik klasszikus mesében szerepel királyfi, legkisebb királyfi, így nagyon gyakran használhatja ezt a kesztyűbábot. A fiúk biztosan hamar a szívükbe zárják a délceg, bátor királyfit, aki mindig győzedelmeskedik a sárkányok felett. Oldalán igazi fém kard van, ami lecsatolható, és akár medálként is használható. A kardot kisgyerekek kezébe nem ajánljuk.

A királyfi haja fonal, szeme gomb, ruhája plüss.

      Mérete: 38 cm                                 Ára: 3.800 Ft

Anasztázia királylány

Anasztázia királylányBemutatjuk Anasztázia királylányt / hercegnőt. Szinte mindegyik klasszikus mesében szerepel királylány, így nagyon gyakran használhatja ezt a kesztyűbábot. Az aranyhajú királylány ruhája piros és rózsaszín. A lányok biztosan hamar a szívükbe zárják.

A királylány haja fonal, szeme gomb.

Ára: 3.600 Ft

Tartalom átvétel