Madarak, bogarak, csúszómászók

Madarak, bogarak, csúszómászók

Matyi, a szajkó

Matyi, a szajkóEz a bábunk egy szajkó, egyes helyeken mátyásmadárnak is hívják.Nagyon szép, színes madár, látványosan lehet vele repülni. Valódi komédiás, mindig ugrál, izeg-mozog és röpköd, civódik vagy enyeleg társaival, szóval mulat, de sohasem feledkezik meg a szükséges óvatosságról. Egy mesét a szajkóról itt lehet találni:

http://mesebazis.com/ne-felj-matyas-egy-madar-tortenete/

Mérete : szélesség (kitárt szárnyakkal)  30 cm                  Ára: 3.200 Ft

           magasság (farkával együtt)     35 cm

Százszorszép Pillangó

Százszorszép PillangóSzázszorszép Pillangó a kislányok kedvence, nevéhez illően kiragyog az összes többi báb közül. Érdekes ötvözete a kesztyűbábnak és ujjbábnak. A mérete miatt (28 X 28 cm) inkább kesztyűbáb, a technikája miatt azonban inkább ujjbáb. A középső ujjat kell a bábu testébe dugni, úgy hogy a kézhátra simuljon a pillangó, és lehet is reptetni. Ezáltal a legkisebb gyerekek is tudnak vele játszani.

Anyaga: jersey                                        Ára: 2.800 Ft

Charlie, a harkály

Fakopáncs, a harkályCharlie, a harkály sok mesében szerepel. Az igazi harkály nagyon hasznos madárka, mert a fákat kopogtatva, megtalálja a fa kártevőit, és megszabadítja tőlük. A fák doktorának is nevezik.

 

Mérete: 34 cm a farka végéig                Ára: 2800 Ft

Hernyó Henrik


Hernyó HenrikHernyó Henrik a kisgyerekek kedvenc bábja.  Élénk színei megragadják a figyelmet, a legkisebb gyerek is szívesen ölelgeti. Tapintása a plüss anyag miatt kellemes. Álmatag tekintete nagyon kifejező, mintha egy átmulatott éjszaka után botorkálna haza. Játszani nagyon könnyű vele, kisebb gyerekek az egész karjukat beledughatják. Bármilyen színben elkészítjük.

Mérete: 40 cm                             Ára: 3.000 Ft

Rhino, a denevér

denevérEz a denevér báb nagyon élethű. Teste és a feje szőrméből készült, a szárnya, füle és a lába műbőr. Tud repülni, és fejjel lefelé lógni, igazi vérszívó. De azért nem kell megijedni tőle, nem annyira ijesztő.

Ára: 2.800 Ft

Zümi, a méhecske

Zümi, a méhecske


A legkisebb gyerekeknek ajánljuk Zümit, a méhecskét. Az egész kezét beledughatja a bábba, és nem kell az ujjait használni. Zümi tud repülni és viccesen meg tud szúrni bárkit. Anyaga plüss.

Ára: 2.800 Ft

Szentjánosbogár

Szenjánosbogár bábEz a bogár egy szentjánosbogár, akinek egzotikus színe igazi érdekesség lesz a gyerekek körében.

Alulról az egész kezet bele kell dugni, nem kell az ujjakat külön mozgatni, így a kisebb gyerekek is könnyen játszhatnak vele.

A szentjánosbogár 30 cm hosszú, 10 cm magas, az anyaga plüss, a szárnya szatén és organza.

Ára: 2.800 Ft

Katicabogár

KaticabogárKatica aranyos katicabogár, aki szép piros színével a legkisebbek figyelmét is felhívja. A kesztyűbábba az egész kezet bele kell dugni, nem az ujjakat, így a legfiatalabbak is játszhatnak vele.

Katica anyaga plüss, a szárnya szatén. A pöttyök filcből vannak. Méretei: a magassága 10 cm, hosszúsága 23 cm.

Ára: 2.800 FT 

 

Csiga

Csiga bábElkészültek a csigák változatos színekben. Csak húzza a kezére, és már kezdődhet is a mese. Az erdei állatos mesékben jól használható, sőt élénk színe miatt a legkisebb gyerekek figyelmét is leköti.

Az anyaga plüss, a mérete 20 cm. Kézzel mosható. A legkisebb gyerekek is tudnak vele bábozni, mert az egész kezét kell beledugni a bábba, és nem kell az ujjait használni.

Ára 2.200 Ft

Sigmund a holló / varjú

Holló varjú bábMegérkezett Sigmund, a holló / varjú. Mindegyik korosztálynak ajánljuk ugyanis Sigmund sok tanulságos La Fontaine mesében szerepel, így rendszeresen visszatérő szereplője lehet az esti meséknek.

Sigmund anyaga plüss, mérete 30 cm. Kézzel mosható.

Ára: 2.800 Ft

Uhu, a bagoly


Uhu, a bagolyA képeken látható Uhu, a bagoly. Uhu nem csak a népszerű mesék bölcs szereplője, de Uhuval könnyen és játékosan lehet tanulni is. Kedves, szeretetre méltó tagja lehet az Ön családjának. Húzza a kezére, és már kezdődhet is a móka, vagy épp a tanulás. Mutassa be Uhu-t a családjának, adjon elő vele egy műsort, és hamarosan már gyermeke készül Uhuval saját előadására.

A kesztyűbáb anyaga plüss és szőrme, a magassága kb. 30 cm. A szeme, szemöldöke, csőre kézzel varrott. Gyermek és felnőtt kézre is jó. Kézzel mosható.

Ára: 2.800 Ft

Tartalom átvétel