Nemzetiségek

Különböző nemzetiségeket megjelenítő bábok

Aladdin és Jázmin

Aladdin és JázminAladdin története az egyik legnépszerűbb mese a világon. Több színben elkészítettük Jázmint, de egyéni kéréseket is elfogadunk. Készítettünk egy repülő szőnyeget is, amelyet ajándékba adunk azoknak, akik mindkét bábut megvásárolják. Felnőtt kézre is jó a méret.

Ára: Aladdin   4.200 Ft

      Jázmin    4.200 Ft

Erik, a viking

Eric, a vikingSok gyerek kedvence Erik, a viking. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti a történelmet, a rajzfilmeket, sorozatokat. A báb elkészítésénél nagyon figyeltünk a részletekre, aprólékosan kidolgoztuk. A kezében lévő csatabárd eltávolítható.

Mérete: 45 cm (szarvával együtt)          Ára: 4.200 Ft

Kasperl

KasperlKasperl a német folklór része, a magyar Vitéz László megfelelője. Vásári bábozás során használták.

Ára: 4.200 Ft

Alkeshi (Vörös Főnök), az indián

Akashi (Vörös Főnök), az indiánAlkeshi (Vörös Főnök), igazi törzsfőnök az Apacs törzsben. Minden kisfiú (néhány kislány is) szereti az indiános történeteket. Ezek a gyerekek igazán boldogok lennének ezzel az indián bábbal. Fejdísze igazi tollból készült, ruhája és annak díszítése igyekszik hiteles lenni. Kezében lándzsát tart.

Mérete: 36 cm (fejdísz nélkül)                           Ára: 4.200 Ft

Helga, dirndliben

Helga, dirndlibenHelga egy nagyon aranyos kislány. Mindenféle színű ruhában készítjük, úgyhogy vásárlás előtt érdemes rákérdezni, hogy éppen akkor milyenek vannak.

A báb mérete: 32 cm                               Ára: 3.700 Ft

Ahmed, a török basa

Török basa Ahmed, a török basa jól használható a népmesék mellett tanulásra is a történelmi mesékben. Erős, de igazságos uralkodó, aki döntéseivel a népét segíti. De természetesen negatív szereplőként is megállja a helyét.

A szeme gomb, a szemöldöke, bajusza, szakálla szőrme. A turbánján toll van. A kaftánja oda van erősítve a ruhájához, hogy bábozás közben ne essen le, de könnyen levehető. Kézzel mosható. 40 cm magas.

Ára 4.200 Ft

Tartalom átvétel