Vallás

Különböző vallásokat bemutató bábok

Napkeleti bölcsek

Gáspár, Menyhért, BoldizsárNapkeleti Bölcsek - a bibliai napkeleti bölcsek a csillag vezetésével keletről Betlehembe érkeztek, hogy hódoljanak Jézusnak, a zsidók új királyának. Ajándékot is vittek neki, aranyat, tömjént és mirhát. A karácsonyi játékok nélkülözhetetlen elemei.

A bábokat külön-külön is meg lehet vásárolni, más szerepet is lehet adni nekik.

Méretük: 40 cm                                 Áruk egyenként 3.600 Ft

 

Szent Család

Szent CsaládKarácsonyra nélkülözhetetlen a bábozni szeretőknek. Külön-külön és együtt is megvásárolható.

 

                   méretek           árak:

 Szent József   40 cm          3.400 Ft

Szűz Mária      36 cm          3.000 Ft

Kisded           13x12 cm      1.200 Ft

együtt                               7.300 Ft  

Szent Anna

Szent AnnaSzent Anna, Szűz Mária édesanyja nagyon karakteres báb. Ruhája korhű. Jó eszköz lehet a biblia oktatásban. Felnőtt kézre készült, de gyerekek is tudják használni.

Mérete:  36 cm                              Ára: 3.400 Ft

Felnőtt Jézus báb

Felnőtt Jézus bábEz a báb korhű ruhájával jó segédeszköz lehet a biblia oktatásban. Felnőtt kézre készült, de gyerekek is tudják használni. Fején töviskoszorú van, ami 3D-s tollal készült. Kissé szúr, ezért kicsi gyerekek kezébe nem ajánljuk.

Mérete: 40 cm                                Ára: 3.400 Ft

Camael, az angyal

AngyalokCamael, az angyal segít jóra tanítani a gyerekeket. Párjával, az ördöggel a jó és a gonosz harcát mutathatjuk be. A báb keze összepatentozható. Kétféle szárnnyal készül, az egyik csipkeszárnyas, a másik ezüstszárnyas.

A báb mérete: 40 cm          Ára: 3.600 Ft

Scholastica nővér és Margit nővér

NővérekScholastica nővér és Margit nővér megtanít a jóra, és egymás segítésére. A hitoktatók mellett a szülők is segítségül hívhatják a gyerekek erkölcsi neveléséhez.

A báb anyaga: vászon    mérete: 35 cm      ára: 3.400 Ft

Ignatius és Benedict, a szerzetesek

Ignatius és Benedict, a szerzetesek Ez a bábunk az iskolás korosztálynak, vagy az idősebbeknek szól. Igyekeztünk hűen visszaadni a szerzetesek jellegzetes ruháját, hajviseletét. Válasszon Ignatius és Benedict szerzetesek közül.

Mérete: 35 cm                             ára: 3.400 Ft

András atya (plébános)

András atyaEgy plébános bábra a legtöbb mesében szükség van. Ő adja össze az ifjú párt, ő keresztel. De a hitoktatásban is hasznát lehet venni.

Fekete és fehér ruhában is készítjük.

Mérete: 38 cm            Ára: 3.400 Ft

Lucifer, az ördög


Lucifer, az ördögLucifer, az ördög igazi gonosztevő. Bár a ruhája elegáns, a farka, szarva  és a patája elárulja, hogy nem emberi lénnyel van dolgunk. Sok mesében szerepel, ő a gonosz megtestesítője. Párjával, az angyallal a jó és a gonosz harcát mutathatjuk be.

Ára: 3.400 Ft

Tartalom átvétel