Vallás

Különböző vallásokat bemutató bábok

Napkeleti bölcsek

Napkeleti BölcsekGáspár, Menyhért, Boldizsár - a bibliai napkeleti bölcsek a csillag vezetésével keletről Betlehembe érkeztek, hogy hódoljanak Jézusnak, a zsidók új királyának. Ajándékot is vittek neki, aranyat, tömjént és mirhát. A karácsonyi játékok nélkülözhetetlen elemei.

A bábokat külön-külön is meg lehet vásárolni, más szerepet is lehet adni nekik.

Méretük: 40 cm                          Áruk egyenként 4.000 Ft

Szent Család

Szent CsaládKarácsonyra nélkülözhetetlen a bábozni szeretőknek. Külön-külön és együtt is megvásárolható.

 

                   méretek           árak:

 Szent József   40 cm          4.000 Ft

Szűz Mária      36 cm          3.500 Ft

Kisded           13x12 cm      1.500 Ft

együtt kedvezményesebb:       8.500 Ft  

Szent Anna

Szent AnnaSzent Anna, Szűz Mária édesanyja nagyon karakteres báb. Ruhája korhű. Jó eszköz lehet a biblia oktatásban. Felnőtt kézre készült, de gyerekek is tudják használni.

Mérete:  36 cm                              Ára: 3.800 Ft

Felnőtt Jézus báb

Felnőtt Jézus bábEz a báb korhű ruhájával jó segédeszköz lehet a biblia oktatásban. Felnőtt kézre készült, de gyerekek is tudják használni. Fején töviskoszorú van, ami 3D-s tollal készült. Kissé szúr, ezért kicsi gyerekek kezébe nem ajánljuk.

Mérete: 40 cm                                Ára: 3.800 Ft

Camael, az angyal

AngyalokCamael, az angyal segít jóra tanítani a gyerekeket. Párjával, az ördöggel a jó és a gonosz harcát mutathatjuk be. A báb keze összepatentozható. Kétféle szárnnyal készül, az egyik csipkeszárnyas, a másik ezüstszárnyas.

A báb mérete: 40 cm          Ára: 4.000 Ft

Scholastica nővér és Margit nővér

NővérekScholastica nővér és Margit nővér megtanít a jóra, és egymás segítésére. A hitoktatók mellett a szülők is segítségül hívhatják a gyerekek erkölcsi neveléséhez.

A báb anyaga: vászon    mérete: 35 cm      ára: 3.800 Ft

Ignatius és Benedict, a szerzetesek

Ignatius és Benedict, a szerzetesek Ez a bábunk az iskolás korosztálynak, vagy az idősebbeknek szól. Igyekeztünk hűen visszaadni a szerzetesek jellegzetes ruháját, hajviseletét. Válasszon Ignatius és Benedict szerzetesek közül.

Mérete: 35 cm                             ára: 3.800 Ft

András atya (plébános)

András atyaEgy plébános bábra a legtöbb mesében szükség van. Ő adja össze az ifjú párt, ő keresztel. De a hitoktatásban is hasznát lehet venni.

Fekete és fehér ruhában is készítjük.

Mérete: 38 cm            Ára: 3.800 Ft

Lucifer, az ördög


Lucifer, az ördögLucifer, az ördög igazi gonosztevő. Bár a ruhája elegáns, a farka, szarva  és a patája elárulja, hogy nem emberi lénnyel van dolgunk. Sok mesében szerepel, ő a gonosz megtestesítője. Párjával, az angyallal a jó és a gonosz harcát mutathatjuk be.

Ára: 4.000 Ft

Tartalom átvétel