Kitömött bábok

Kitömött bábok, kitömött figurák

Varjú

VarjúEgy kislány kérésére készült ez a varjú, mert ez a kedvenc madara.

A szárnya és a farktolla steppelt.

Lehet, hogy másnak is tetszik?

Mérete: 32 cm                             Ára: 3500 Ft

Auguszt, az óriás bohóc

óriás bohócAuguszt, az óriás bohóc valóban óriás. 106 cm-es magasságával elvegyülhetne az óvodások között, ha nem volna olyan feltünő ruhája, és arca. Bohócunk tud ülni, hajlik a térde és a könyöke, dereka viszont egyenes, és a fejének is van tartása. Kisebb gyerekeknek a bilire szoktatásban is tud segíteni, nagyon délcegen tud ülni rajta.

A baba anyaga plüss, mosható frízzel van kitömve, a ruhájának anyaga vászon. 

Ára: 9500 Ft

Kormi, a puli kutya

PuliEgy aranyos kislánynak készítettük először ezt a pulikutyát, mert elvesztette az élő kutyusát. Kormi is nagyon szeretnivaló, bundája az igazira hasonlít.

Mérete:  25 cm        Ára:   3500 Ft

Jelenleg anyaghiány miatt nem kapható.

Labda

Labdák halombanFocilabdák garmadáját készítjük, mindenféle anyagból, mindenféle méretben. Felhasznált anyagok: plüss, műszőrme, polár, műbőr, szatén stb.

Leggyakrabban készített méretek:

 similabda -Legkisebb labdánk a similabda. Ez egy ügyességi játék, mellyel  sokféleképpen lehet játszani. A hiperaktív és figyelemzavaros gyerekeket segíti a koncentrációban, türelemre tanít, és mellesleg jól szórakoztat. Már a nagyanyáink idejében is játszottak vele a gyerekek, csak akkor még papírból készült, ezért elég rövid életű volt. Mi textilből készítjük, ezért tartós, és mosható. A hozzárögzített gumi szokott leghamarabb elszakadni, de a mi labdánknál ez is javítható, mert csak egy hurkot kell a gumi végére tenni, és úgy kell odavarrni a labdához mint egy gombot.

átmérője: kb.    7    cm                     ára: 350 Ft

- Következő labdánk egy igazi focilabdánál kisebb labda, pont belefér egy tenyérbe. Kicsi gyerekek szeretik, mert meg tudják fogni.

átmérője:  kb.  14    cm                      ára: 1.100 Ft

- A sorban a harmadik, az igazi focilabda méret.

átmérője:  kb.  17    cm                     ára: 1600 Ft

- Nagy méretű labdánk is igen kedvelt.

Borcsa, a boszi-baba

Borcsa, a boszi-babaBorcsa, a boszi-baba csúnyasága ellenére nagyon kedves baba. Igaz, hogy bibircsókos nagy orra van, viszont tud ülni, sőt spárgázni is.

Mérete: 30 cm      Ára: 3.800 Ft

Drake, a hét fejű sárkány

Drake, a hétfejű sárkányBemutatjuk Drake-t, a hét fejű sárkányt. Kicsit bolondos, nem annyira félelmetes a pomponnal a fején, de talán ezért szeretik a kisebb gyerekek. A férfiak megfelelő ajándéknak gondolják az anyósuknak, de női szemmel nézve, ez nem olyan vicces.

Mérete: hossza 27 cm, szélessége 23 cm, magassága 25 cm

Ára: 3900 Ft

Tartalom átvétel