Labda

Labdák halombanFocilabdák garmadáját készítjük, mindenféle anyagból, mindenféle méretben. Felhasznált anyagok: plüss, műszőrme, polár, műbőr, szatén stb.

Leggyakrabban készített méretek:

 similabda -Legkisebb labdánk a similabda. Ez egy ügyességi játék, mellyel  sokféleképpen lehet játszani. A hiperaktív és figyelemzavaros gyerekeket segíti a koncentrációban, türelemre tanít, és mellesleg jól szórakoztat. Már a nagyanyáink idejében is játszottak vele a gyerekek, csak akkor még papírból készült, ezért elég rövid életű volt. Mi textilből készítjük, ezért tartós, és mosható. A hozzárögzített gumi szokott leghamarabb elszakadni, de a mi labdánknál ez is javítható, mert csak egy hurkot kell a gumi végére tenni, és úgy kell odavarrni a labdához mint egy gombot.

átmérője: kb.    7    cm                     ára: 350 Ft

- Következő labdánk egy igazi focilabdánál kisebb labda, pont belefér egy tenyérbe. Kicsi gyerekek szeretik, mert meg tudják fogni.

átmérője:  kb.  14    cm                      ára: 900 Ft

- A sorban a harmadik, az igazi focilabda méret.

átmérője:  kb.  17    cm                     ára: 1200 Ft

- Nagy méretű labdánk is igen kedvelt.

átmérője:  kb.   30    cm                     ára: 1600 Ft    

- Legnagyobb óriási méretű labdánk   

átmérője:  kb.   40    cm                     ára: 2600

Természetesen egyedi méretben, színben és anyagból is elkészítjük a labdákat. Pl. kértek már 1m átmérőjűt is, vagy valamelyik focicsapat szinét felhasználva.

A labdák méretei kissé eltérhetnek, a felhasznált anyagok eltérő rugalmassága miatt.