Tündérkert

Tündérkert, tündérek, tündér játszótér

Tündérkert

TündérkertEgyszer régen, amikor még Tündérországban éltek a tündérek, néhány tündér elcsavargott. Kergették a pillangókat, játszottak, és amikor beesteledett, akkor vették észre, hogy eltévedtek. Mivel az a hely, ahol voltak, egy rét volt, tele virágokkal, meg fákkal, és  még patak is csordogált, elhatározták, hogy ott maradnak, és építenek maguknak egy kertet. Először egy kaput készítettek virágokból, hogy mindenki tudja, ez az ő kertjük. Aztán, mivel nagyon szerettek játszani, hintákat, csúszdákat, játékokat építettek. Utat is csináltak kavicsokból, meg hidat a patakra. Még most is épül a kert, ha később visszanézel, új elemeket fogsz találni.

TündérkertMinden elem több színben készül, és bármilyen sorrendben összerakható. Az elemek minden része textilből készült, ami fának látszik, az is textil, csak egy különleges eljárással kezeltük.

Minden elem mérete: 21 cm X 26 cm

Tündérek

TündérekElkészültek a tündérmesék új szereplői: a tündérek . A figura magassága 15 cm.  A tündérek a mesékben segítenek a jóknak elérni céljaikat, varázslatos lények. A Tündérkert nélkülözhetetlen szereplői.  Jól felhasználhatók dekorációs célra is (pl. karácsonyfadísz), de ajándéknak is tökéletes.

Ára: 1200 Ft

Fa

AlmafaAzon a helyen, ahol a Tündérek letelepedtek, fák is voltak. Virágzó fák és gyümölcsfák is, mert itt nincsenek évszakok, örök nyár van, és a fák sohasem pihennek.

Ára: 1800 Ft

Virágok

Tündérkert virágaiHatalmas, színpompás virágok nyílnak a Tündérkertben, amik bőséggel termelik a tündérek eledelét, a virágnektárt. A virágok akkorák, hogy a tündérek bele is ülhetnek egy-egy sziromba. Ez adta nekik a következő elemeknél látható ötletet.

Ára: 1800 Ft.

Gomba

Tündérkert gombaA tündérek kertjében nagy piros pöttyös gombák is teremnek. Megenni őket nem lehet, egyrészt, mert mérgező gyilkos galócák, másrészt mert textilből vannak. Méretük viszont a tündérekhez képest hatalmas.

Ára: tündér nélkül 1500 Ft

Kapu

KapuMiután a Tündérek jól körülnéztek, és mindent megfelelőnek találtak, építettek egy kaput, hogy mindenki lássa, ez az ő kertjük. Őröket is ültettek mellé, nehogy illetéktelenek jöjjenek be.

Ára tündérek nélkül: 1900 Ft.

Hinta

HintaA mi tündéreink nagyon kreatívak tudnak lenni, ha játékról van szó. A virágkelyhekből hintákat szerkesztettek.

Ára tündér nélkül: 1800 Ft.

Mérleghinta

Mérleghinta tündérekkelEgyütt játszani jó! Ezért is készítették el a Tündérek a mérleghintájukat. A kertben talált ágakat és virágokat használták fel rá.

Ára tündérek nélkül: 1900 Ft

Csúszda

Piros virágos csúszdaTündéreink nagyon szeretnek játszani, ezért első dolguk volt egy csúszdát építeni. Ágakból létrát készítettek, egy nagy levél volt a csúszda, és még arra is ügyeltek, hogy leérkezéskor egy virágkehelybe csússzanak.

Ára: tündér nélkül 1800 Ft

Lengő teke

Lengő tekeA tündérek nemcsak hintázni szeretnek, hanem lengőtekézni is. Ezért készítették maguknak ezt a játékot.

Ára: 1500 Ft

Híd

Híd tündérrelA kertben egy kis tavat is találtak a tündérek. Nosza, építettek rá egy hidat, hogy ne kelljen megkerülniük.

Ára: tündér nélkül 1900 Ft.

Tartalom átvétel