Utolsó darabok

A Kézműves Szalon akciós árú termékei. A Kézműves Szalon, történetében először, profiltisztítás miatt, raktársöprést tart. Nagy árengedménnyel kínálunk új, egyedi, különleges termékeket, a kézműves termékeket szeretőknek igazi csemegéket. Böngésszen kedvére a folyamatosan frissülő termékek között. Sok olyat lehet találni, amiből csak 1 darab van, ezért, ha tetszik, nem érdemes várni a vásárlással, mert hamar elviheti más.

Kopogtató

KopogtatóHarkály alakú fakopogtató.        -30%

A zsinór meghúzásával a harkály kopogtat a fán.  Utolsó darab.                     

Ára: 1.300 Ft helyett 910 Ft      

Egyenes fakard hüvellyel

Egyenes fakardMinden kisfiú szereti a fakardot. Meg kell őket tanítani, hogy óvatosan bánjanak vele, mert bár lekerekített formája van, ütni azért keményen tud. Hüvelyébe jól passzol. Strapabíró, tartós használatra alkalmas. Csak egy darab van belőle.

Mérete: 47 cm                               Ára: 1.600 Ft

Fa madaras toll

Fa madaras tollFa madaras toll!           -40%

Utolsó darab ez a szépen megmunkált állatmintás toll. Követi a toll formája az ág formáját, a toll tetején piros madár fiókákkal található. A toll betétje cserélhető.

Raktárkészlet: 1 darab!  Ára: 2480 Ft helyett 1490 Ft

Ovális nyírfakéreg doboz

Ovális nyírfakéreg dobozOvális nyírfakéreg doboz!        - 50%

Ez egy gyönyörű, szibériai nyírfakéregből készült doboz. Magyarországon is vannak nyírfák, de azok kérgéből nem lehet ilyet készíteni, mert a szibériai nyírfáknak a hideg miatt vastagabb a kérgük, így könnyebben megmunkálhatóak. A doboztetőn egy virágtündér táncol, egy virág kelyhében. Önállóan is megfelel egy ajándéknak, vagy egy értékesebb dolog csomagolására is használható. Ékszerdoboznak is megfelelő.

Méretei: hosszúsága 13 cm, szélessége 8 cm, magassága 5 cm.

Raktárkészlet: 1 darab!  Ára: 3980 Ft helyett 1990 Ft

Nyírfakéreg szalvétatartó

Nyírfakéreg szalvétatartóNyírfakéreg szalvétatartó!           - 35%

Szibériai nyírfakéregből készült szalvétatartó. Magyarországon is vannak nyírfák, de azok kérgéből nem lehet ilyet készíteni, mert a szibériai nyírfáknak a hideg miatt vastagabb a kérgük, így könnyebben megmunkálhatóak. Igen aprólékos munkával készült termék, szép asztali dísz.

Raktárkészlet: 2 darab!  Ára: 2990 Ft helyett 1945 Ft

Tartalom átvétel